"De kwaliteit van de beelden staat bij mij hoog in het vaandel. "

1

Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek is het tijd voor een nadere kennismaking. Samen nemen we de planning en je wensen door en bespreken we welke opnames een absolute must zijn.

Maak een afspraak

2

Voorstel op maat

Zodra we je wensen en de mogelijkheden duidelijk in kaart hebben gebracht, maak ik een offerte voor het filmen. Ben je akkoord? Dan plan ik de dag voor je in.

Offerte aanvragen

3

De filmdag

Voor jou begint het op de filmdag, voor mij begint het al eerder. Ik zorg voor een gedegen voorbereiding, zodat alles tijdens de filmdag soepel verloopt. Welke apparatuur gebruik ik? Hoe ziet de locatie eruit? Wat zijn de weersverwachtingen, als ik een drone wil inzetten?

4

Videomontage

Al het ruwe beeldmateriaal verwerk ik op mijn montagecomputer. Ik werk met meerdere professionele softwareprogramma’s met als doel een eindproductie af te leveren van de beste kwaliteit, zodat ik jouw verhaal perfect in beeld kan brengen.

5

De film

De film lever ik af in een digitaal bestand van hoge kwaliteit. Je krijgt een USB met je naam erin gegraveerd mee in een mooi doosje. Samen spreken we de dag nog even door en beleven we de dag na, door alvast wat korte fragmenten van de film te bekijken.Bekijk voorbeelden