"Voor mij is het de uitdaging om op het juiste moment op de juiste plek te zijn om de mooiste beelden te kunnen maken."

Trouwreportage

Trouwreportage

Van het aankleden van de bruid tot het emotionele ogenblik waarop jullie elkaar voor het eerst zien. Van de ceremonie, waarin jullie elkaar de eeuwige trouw beloven, tot het aansnijden van de taart en het knallende feest als afsluiter. Geen moment gaat verloren in jullie trouwfilm.

Voor mij is het de uitdaging om op het juiste moment op de juiste plek te zijn om de mooiste beelden vast te leggen. Met een scherpe focus op het moment, oog voor detail en door te variëren in beelden leg ik jullie verhaal vast in een unieke film. Denk aan een romantisch detailshot van de jurk, feestelijke overzichtsbeelden van de receptie, een intieme close-up tijdens het ja-woord of zelfs een bijzonder vogelvluchtopname van de trouwlocatie met een drone. Zijn jullie nieuwsgierig? Bekijk alvast de voorbeelden van trouwreportages in mijn portfolio.

Tip: geef je avondgasten een bijzondere sfeerimpressie van jullie trouwceremonie! Graag maak ik een korte film, die jullie tijdens het feest al kunnen afspelen.

Trouwreportage
Bedrijfsreportage

Bedrijfsreportage

Waarvoor staat jouw bedrijf? Wat maakt jouw product of dienst zo uniek? Ik ga met jou als ondernemer in gesprek om het verhaal achter je bedrijf te horen. Aan mij vervolgens de taak om dit samen met de sfeer binnen het bedrijf en de beleving van de klant te vangen op beeld.

Een bedrijfsfilm leent zich bij uitstek ervoor om je bedrijf optimaal te presenteren. Graag film ik aan de hand van verschillende technieken en apparatuur voor bedrijven het hele proces van a tot z. Van de start aan de tekentafel tot het eindresultaat op locatie. Zo creëer ik een film op maat, die tot de verbeelding spreekt van je doelgroep.

Bekijk de voorbeelden van bedrijfsfilms in mijn portfolio.

Bedrijfsreportage
Videomontage

Videomontage

Om de beste kwaliteit voor jullie film te realiseren, neem ik graag de tijd voor de montage. Door verschillende soorten montagesoftware te gebruiken, heb ik talloze mogelijkheden om steeds weer een bijzondere eindproductie te creëren die perfect aansluit bij jouw situatie.

Beschik je nog over oude (super)VHS, 8 mm films, mini DV, HDV, HI8 of Digital 8 films? Ik zet de beelden voor je over naar een digitaal bestand en maak er een mooi lopend geheel van, zodat je nog jaren kunt genieten van je kostbare herinneringen. Ook voor het monteren van filmpjes op je mobiel kun je bij mij terecht.

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Videomontage